Kalkoen Fokkers


pluimvee.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kalkoen Fokkers
Pluimvee
Pluimvee
http://pluimvee.hids.nl/Kalkoen-Fokkers.htm

Zooeasy
Hoender software voor het kweken cq fokken van hoenders, kippen, kalkoenen en pluimvee, het registreren van stambomen en hoender gegevens.
http://www.zooeasy.com/nl/stamboom-software/hoenders-fokken

Mijnkippenhok
Mijnkippenhok
http://mijnkippenhok.weblog.nl

Kippenforum
Info over kippen hoenders en hun verzorging, gedrag, voeding, ziekten, kuikens, aanschaf plus advertenties...................
http://www.kippenforum.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=66&t=43508&st=0&sk=t&sd=a

Kalkoenen
Onze site kalkoenen.com gaat over het houden en fokken van oude cultuurrassen van onder andere kalkoenen, kippen, eenden, ganzen en diverse kleurslagen pauwen. de meeste van onze rassen zijn nagenoeg uitgestorven. we proberen deze rassen, zo goed mogelijk te fokken volgens de daarvoor beschikbare rasstandaard. wij proberen dan ook andere mensen te motiveren om één of meerdere rassen die wij hebben, ook te gaan fokken. immers we kunnen de rassen niet alleen in stand houden. ook nemen wij deel met onze dieren deel aan tentoonstellingen zowel nationaal als internationaal, deze vinden vrijwel altijd in het winterseizoen plaats. omdat veel van onze dieren zeer zeldzaam zijn, proberen we onze rassen zo goed mogelijk te fokken dit doen we met behulp van een rasstandaard. die is samengesteld door de nhdb. door de nakomelingen streng te selecteren volgens de richtlijnen van de nhdb rasstandaard proberen wij de specifieke eigenschappen van onze rassen zo goed mogelijk te behouden. ook het eigen fokkersinzicht mag hier uiteraard niet aan ontbreken. wij proberen altijd zo vroeg mogelijk te beginnen met het broeden en het koppelen van de fokparen. omdat veel oude productierassen met hier en daar een uitzondering niet of nauwelijks zelf broeden.
http://www.kalkoenen.com

Hybrid Turkeys
Hybrid Turkeys
http://www.hybridturkeys.com/

British United Turkeys
British United Turkeys
http://www.but.co.uk/

Pluimveehouden
Een wereld aan pluimveelinks. voor pluimveehouders en iedereen die geinteresseerd is in pluimvee. uniek!
http://www.pluimveehouden.nl

Kelly's Turkey
Kelly's Turkey
http://www.kelly-turkeys.com/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy